over Anja Brons

Ik heb altijd al graag getekend en geschilderd.

Om mij daarin te ontwikkelen heb ik wel wat hulp gehad: een jaar lang kreeg ik lessen van kunstenaar Drago Pecenica, en het jaar daarop studeerde ik Autonome Beeldende Kunst aan Academie Minerva in Groningen. Toen ik daar mijn propedeuse had behaald ben ik met die studie gestopt, omdat het niet samen ging met de muziekstudie die ik ging doen. Maar al die tijd ben ik wel blijven tekenen, schilderen en ontwerpen, en zo vond ik steeds meer mijn eigen stijl in de loop der tijd.

Nu kan ik zeggen dat ik toch liever illustratief en toegepast werk maak, dan autonome kunst. Mijn passie en kracht zijn gelegen in kleurgebruik en in het me snel eigen maken van nieuwe materialen en technieken. En omdat ik heel graag nog veel meer wil maken en in opdracht wil werken, nu deze website!

Genoeg over mij, ik ben ook nieuwsgierig naar wie u bent en wat u graag door mij zou willen laten maken. Graag kom ik met u in contact via uw berichtje op de contactpagina!

Naast dat wat u op deze site ziet maak ik ook muziek; meer over mij als professioneel fagottist leest u op anjabrons.nl/fagot.